De la terre à la bouche

De la terre à la bouche

| 41 min
Your rental expires on
YOU ALREADY OWN THIS FILM. Download it from your purchase library.

Documentaire sur le travail de fermiers chinois de première génération vivant à Newcastle en Ontario. Robin Yeung Kwan et à sa mère, «Ma» Lau King-Fai possèdent une ferme de 150 acres, où sont cultivées plus de dix espèces de légumes chinois. Ces produits frais sont expédiés aux différents marchés asiatiques d'Amérique du Nord. En anglais avec sous-titres français.

Pedagogical evaluations and study guides are only available to CAMPUS subscribers.

CAMPUS

Features designed specifically for teachers Learn more

Already subscribed? Connectez-vous

Embed this code on your site

Video player width

by (( height )) Reset
Credits
  • direction
    Yung Chang
  • editing
    Hannele Halm
  • photography
    François Vincelette
  • recording
    Alain Tremblay
  • sound editing
    Don Ayer
  • original music
    Chris Crilly
  • sound mixer
    Serge Boivin
  • producer
    Germaine Ying Gee Wong
  • executive producer
    Sally Bochner

  • Watch your films later, offline,
    on your phone or tablet.
  • Have a question or need help?
    Click here to contact us!